نکات امتحانی خرداد ماه 93 دبیرستان

دانش آموزان عزیز توجه فرمائید:

v              دانش آموزان حتما به زمان شروع امتحانات توجه داشته باشند و نیم ساعت قبل از شروع امتحان در محل حضور یابید.

v              عدم رعایت موارد انضباطی در طول برگزاری امتحان موجب کسر نمره انضباط می شود.

v              غیبت غیر موجه سر جلسه امتحان به منزله صفر می باشد و گواهی پزشک موجه بودن توسط درمانگاه سادات بایستی تائید گردد.

v              آوردن هرگونه جزوه ؛ کتاب درسی و غیر درسی ؛ کیف بزرگ و کوچک ؛ جامدادی و خودکار قرمز و لاک غلط گیر ؛ موبایل و Player MP3 و ... سر جلسه امتحان ممنوع می باشد. (همراه داشتن ماشین حساب ساده بلامانع می باشد)

v              هرگونه تخلف و تقلب در امتحان موجب محرومیت از امتحان مربوطه است و نمره انضباطی  صفر محسوب می شود.

v              اولیای محترم زمان برگزاری امتحانات از تردد در مدرسه خودداری فرمائید .

v              پاسخنامه هایی که با مداد نوشته شده باشند تصحیح نخواهند شد. (از خودکار مشکی یا آبی استفاده کنید )

v              هر آزمونی به هر دلیلی از طرف دولت لغو شد آن آزمون در آخر امتحانات برگزار می شود .

v              از آوردن اشیاء گرانقیمت ، طلا و پول جداً خودداری فرمایید. مدرسه مسئولیتی در قبال مفقود شدن آنها ندارد.

v           نکات ویژه دانش آموزان پایه سوم دبیرستان

1- درنگهداری کارت امتحانی خود کوشا باشید، بدون کارت امکان ورود به حوزه امتحانی را ندارید (کارت را با بند به گردن بیاندازید)

2- توجه داشته باشید برگه شما توسط مصححان حوزه ها تصحیح خواهند شد ، بنابراین سوالات را خوش خط و خوانا بنویسید ، از خط خطی کردن ، بد خط و نامفهوم نوشتن ،  پاسخ دادن های پراکنده ( نوشتن قسمتی از پاسخ در جای  دیگر) و موارد مشابه حتی الامکان خودداری کنید تا حقی از شما ضایع نگردد.

3- خودکار اضافه و لوازم التحریر مورد نیاز را با خود همراه داشته باشید.

4- صبح روز امتحان صبحانه کافی میل نمایید.

5- در صورت غیبت سر جلسه امتحان، بلافاصله گواهی پزشکی خود را به مدرسه تحویل دهید ، نه به حوزه تصحیح.

6- درصورتیکه محل حوزه را بلد نیستید ، حتی الامکان قبل از شروع امتحانات ، نشانی محل حوزه مربوطه را کنترل کنید تا در اولین روز برای پیدا کردن حوزه با مشکل مواجه نگردید.

7- دو امتحان آخر در برنامه زرد رنگ نیستند ، داخل مدرسه برگزار می شوند.