گزارش اردوی دانش آموزی شهر یزد ** دی ماه 92

به منظور آشنایی دانش آموزان با گوشه ای دیگر از فرهنگ ایران زمین و جاذبه های تاریخی شهر یزد و استراحت پس از امتحانات نوبت اول، پس از مطرح شدن موضوع در انجمن اولیا ومربیان وشورای دانش آموزی و دریافت مجوز با همکاری خوب واحد پرورشی منطقه وبرگزاری دو جلسه آموزشی ـ توجیهی توسط مدیریت محترم واحد آموزشی برای دانش آموزان و بیان کردن اهداف اردو برای دانش آموزان بعد از ظهر 24/10/92 به این شهر سفر کردیم. به هنگام جاگیری در هتل صفائیه یزد دانش آموزان ایثار، دوستی ، همکاری وتعاون را تجربه کردند.   سپس با آتشکده  و ویژگیهای خاص این آتشکده آشنا شدند.  پس از آن به میدان چخماق رفتیم ،علاوه بر مجسمه ها و تندیس های زیبا که در میان باد گیر ها به چشم می خورد .نخل معروف این میدان بود که جلوه خاصی به شهر داده بود نیز مورد توجه دانش آموزان قرار گرفت.سبک معماری و قدیمی مسجد جامع نیز برای دانش آموزان بسیار جذاب و دیدنی بود باغ دولت آباد که یکی از باغ های قدیمی که قدمت آن به هزاران سال قبل از میلاد باز می گردد. بسیار دیدنی بود. در روز آخر به شهر تاریخی میبد که در 50 کیلومتری یزد قرار دارد راهی شدیم و از اماکن تاریخی این شهر قلعه نارین که قدمت آن به چهار هزار سال قبل از میلاد میرسد و  چاپار خانه نیز دیدن کردیم. و برای صرف ناهار دانش آموزان را یه سفره خانه سنتی شاه عباس بردیم . و در تاریخ 27/10/92 شب عازم تهران شدیم  . جا دارد از پرسنلی که در اردو همراه ما بودند نیز تشکر و قدردانی کنیم)در آخر تعدادی از عکس های اردو ضمیمه کار شده است.

عکس های اردوی شهر یزد *  دی ماه 92